Miért éppen Pedrollo szivattyú

    Miért érdemes Pedrollo szivattyút választani?

    Miért érdemes Pedrollo szivattyút választani?




    A Pedrollo szivattyú és vele együtt a gyár 1974-ben született. Két testvér pár sajnálatos módon nem tudott megegyezni, hogy hol legyen a gyártás. Egyikük kínába akarta kivinni a gyártást az olcsóbb elõállítás érdekében. Silvano Pedrollo a másik testvér viszont ragaszkodott ahhoz, hogy a gyártás, összeállítás és minden ami ezzel jár Olaszországban maradjon és olasz szivattyú készüljön. Így végül a két testvér, mivel nem tudott megegyezni külön-külön utakat kezdett járni.



    Pedrollo Silvano folyamatos fejlesztéseket végzett az olaszországi gyárban, mind a termékekben, mind pedig a gyártási folyamatokban. Hazánkban elõször 1992-ben lehetett Pedrollo szivattyút vásárolni, és azóta is a piacvezetõ márkák között tartják számon a szivattyús piacon itthon. Az olaszországi vezetõség a mai napig elhatárolódik a tömeggyártástól és nem kíván multinacionális cégekkel, üzlet láncokkal értékesíteni termékeit. Ragaszkodik a szakkereskedõkhöz, szaküzletekhez, melyek megfelelõ minõségû értékesítést biztosítanak a végfelhasználók számára. Jelen állás szerint már öt kontinensen és több mint 160 országban van jelen a Pedrollo szivattyú. A kifinomult robot technológiának köszönhetõen éves szinten kettõmillió legyártott szivattyút képes elõállítani a gyár, igen széles termékválasztékkal.



    Mivel 1992 óta hazánkban is kapható a Pedrollo szivattyú, ezért rendkívül nagy választékkal és alkatrész ellátással biztosított. A magyarországi leányvállalat megfelelõ hátteret biztosít, hogy a termékek és alkatrészek rövid határidõvel jussanak el a végfelhasználókhoz.

     

    Nézze meg széles Pedrollo szivattyú választékunkat: KATT IDE

     

     

    Vissza

    Kapcsolat
    szivattyusbolt.hu ügyfélszolgálat:

    Telefon: +36-1-899-8374
    e-mail: szivattyu@szivattyusbolt.hu

    szivattyusbolt.hu üzlet
    1032 Budapest, Bécsi út 227.

    Nyitva tartás:
    Hétfő-Péntek: 8:00-16:00
    Szombat, Vasárnap: zárva

    Üzemeltető: rauker szivattyú kft.

    Az oldalon található árak csak internetes, a webshopban leadott rendelések esetén érvényes!

    A terméket sikeresen hozzáadtuk a kosárhoz!