Még több: 180 mm bekötéssel

    Imppumps NMT MINI 32/100-180

    131.597Ft

    Átvétel

    Garancia

    • Garancia érvényessége: 2év
    • Garanciális javítás helye: Telephelyünkön
    • Alkatrészellátás: garanciális idő letelte után is
    • Szerviz, javítás: garanciális idő letelte után is

    Megrendelés

    + -

    Imppumps NMT MINI 32/100-180 fűtési keringető szivattyú

     

     

    NMT MINI

     

    Elektronikusan vezérelt, nagy hatékonyságú szivattyúk fűtéshez, légkondicionáláshoz, hűtéshez és egészségügyi vízhez. Az NMT (új motortechnika) keringető szivattyúkat folyékony közeg átvitelére használják a melegvíz-melegítés, a légkondicionálás és a szellőzés rendszerében. Ezek egy vagy két változó fordulatszámú szivattyúzású aggregátumokként vannak tervezve, ahol a sebességet elektronikus eszköz szabályozza. A szivattyú folyamatosan méri a nyomást
    és az áramlást, és beállítja a sebességet a beállított szivattyú üzemmód szerint.

     

    A leghatékonyabb körgyűrűk a piacon EEI ≤ 0,12!

     


    NMT MINI FŐBB JELLEMZŐK:

     

    A száraz futásérzékelés okos megoldás, amely megakadályozza a szivattyú működését, ha a ház száraz.
    Rendkívül könnyű kialakítás, ami azt jelenti, hogy a legnehezebb szivattyúnk csak 1,9 kg súlyú.
    3 arányos nyomás görbék, 3 állandó nyomású görbék, 3 rögzített sebesség


    FELHASZNÁLÁS

     

    Az NMT (new motor technology - új motortechnológia) keringető szivattyúk a folyékony közeg átvitelére szolgálnak forró vízmelegítő, légkondicionáló és szellőztető rendszereken belül. Ezek egy változtatható sebességű szivattyú aggregátumok, amelyek sebességét elektronikus eszköz szabályozza.

     

    SZIVATTYÚ KARBANTARTÁSA, ALKATRÉSZEK

     

    A szivattyúkat úgy tervezték, hogy éveken át karbantartás nélkül üzemelnek. A pótalkatrészek a szavatossági időszak lejártakor legalább 7 évig rendelkezésre állnak.
    Ezt a terméket és alkatrészeit környezetbarát módon kell ártalmatlanítani. A hulladékgyűjtési szolgáltatásokkal, ha ez nem lehetséges, forduljon a legközelebbi IMP Szivattyú Szervizhez vagy a hivatalos javítóműhelyekhez.

     


    Közeg

     

    A szivattyúközeg lehet tiszta víz vagy tiszta víz és glikol keveréke, amely alkalmas a központi fűtési rendszerre. A víznek meg kell felelnie a VDI 2035 vízminőségi szabványnak. A közegnek mentesnek kell lennie az agresszív vagy robbanásveszélyes adalékanyagoktól, ásványi olajok és szilárd vagy rostos részecskék keverékétől mentesen. A szivattyút nem szabad tűzveszélyes, robbanásveszélyes közegek szivattyúzására használni, robbanásveszélyes légkörben.
    A szivattyú belsejében lévő állandó mágneses rotor hajlamos arra, hogy a felszínén felhalmozódjon mágneses részecskék, amik a csapágyak és rotorok kopását, vagy akár a rotor blokkolását okozhatja. Bár a szivattyú olyan módon van kialakítva, hogy a mágneses részecskék hatása minimális, csapágyhibák, rotor dobozok és blokkolt rotorok nem tartoznak a jótállás alá.

    A szivatyú ellenállásának javítása érdekében javasoljuk a magnetitszűrő használatát.

    A szivattyúnak nem szabad szárazon futnia!

     


    Beépítés

     

    A szivattyút vízszintes helyzetben és az engedélyezett pozíciók egyikében elektromotor vízszintes tengelyében kell felszerelni. A hidraulikus házon és a szigetelésen nyíl mutatja a vízáramlás irányát. A szivattyúnak minimális rezgésekkel és zajjal kell működnie, ezért a hidraulikus ház mindkét oldaláról legalább 5 D (D = névleges csőátmérő) csővezetéknyire kell felszerelni.
    A kívánt pozíciót a szivattyúfej elforgatásával érhető el a hidraulikus házon (3. Ábra). Ha a szivattyú már a rendszerben van, először a szivattyú előtt és után zárjuk el a szelepeket a fej forgatásához. Négy csavart kicsavarni, amelyek a fejét a hidraulikus házhoz rögzítik, lehetővé teszi a forgatást. A fej visszahelyezése előtt fordítsanak különös figyelmet a tömítés helyzetére a hidraulikus ház és a szivattyú feje között.
    A szivattyú környezete száraz legyen, és megfelelően megvilágítva. A szivattyú tömítések megakadályozzák a por és a részecskék belépését az IP osztály által előírt módon.

     


    ELEKTROMOS TELEPÍTÉS

     

    A szivattyú elektromos csatlakoztatását a hálózathoz a megfelelő tápkábellel (3G1mm2, H05RR-F) kell elvégezni az aljzatcsatlakozóhoz. A csatlakozó kézikönyv a szivattyú csomagolásán található műanyag zsákban.
    A szivattyú beépített túláramú biztosítékkal és védelemmel, hőmérsékletvédelemmel és alapvető túlfeszültségvédelemmel rendelkezik. Nincs szükség további termikus védelmi kapcsolóra. A csatlakozókábeleknek képesnek kell lenniük a névleges teljesítmény biztosítására, és megfelelően össze kell kapcsolniuk. A földelővezeték elengedhetetlen a biztonság szempontjából. Először csatlakoztatni kell. A földelés csak a szivattyú biztonságára szolgál. A csöveket külön kell földelni.

     


    BEÁLLÍTÁS ÉS MŰKÖDÉS


    ELLENŐRZÉS ÉS FUNKCIÓK

     

    A szivattyút a kijelzőn és a rajta lévő nyomógombon keresztül vezérelheti. A kijelzőn megjelenik az aktuális szivattyú üzemmód, értékek és állapot (munka / hiba). Az ER, PWM S / H modellek külső jellel vezérelhetők (külön útmutató van a dobozban).

     

    kijelző

     

    Két különböző kijelző van, alap és fejlett. A szivattyú görbék és üzemmódok egy gombnyomással megváltoztathatók. Ha rendelkezésre áll egy szivattyúgörbe, akkor a szivattyúgörbe és az üzemmód szimbólumok világítanak. Abban az esetben, ha nem áll rendelkezésre szivattyúgörbe, akkor csak a szivattyú üzemmód jelzése világít. .

     

    alap kijelző


    A szivattyúknak 3 előre beállított jelleggörbéje van az arányos nyomás, az állandó nyomás és a állandó sebesség. A megvilágított szimbólum a kijelölt módot és görbét jelenti meg.

     


    Fejlett kijelző


    A szivattyúknak 3 előre beállított jelleggörbéje van az arányos nyomás, az állandó nyomás és a állandó sebesség, valamint az automata és az éjszakai üzemmód. A megvilágított szimbólum a kijelölt módot és görbét jelenti meg.
    A szivattyú az aktuális áramfelvételt, áramot és áramlást is mutatja. A kijelzőn megjelenő értékek 5 másodpercenként váltakoznak.

     


    nyomógombok

     

    A gomb rövid megnyomásával megváltoztathatja a szivattyú görbéit az elsőtől a másodikig, majd a harmadik görbéig. Miután a harmadik görbét elérte, és újra megnyomta a gombot, a szivattyú üzemmód megváltozik, és az első görbe lesz kiválasztva.
    Az Automata üzemmódban nincsenek szivattyú görbék.
    Az éjszakai üzemmód más szivattyú üzemmódokkal kombinálva működik. Miután kiválasztotta az állandó sebesség harmadik görbéjét, és megnyomta a gombot, az éjszakai üzemmód automatikusan bekapcsolódik az automatikus üzemmóddal. Minden görbe és üzemmód változtatható, amíg az állandó sebesség harmadik görbéje éjszakai üzemmódba kapcsol. Ezt követően, ha megnyomja a gombot, az éjszakai üzemmód kikapcsol.

     


    kezelés

     

    A szivattyú különböző üzemmódokban működhet A szivattyút a legmegfelelőbb módra állíthatjuk be, attól függően, hogy a rendszer szerint a szivattyúnak, hogyan kell teljesítenie.

     


    Szivattyú üzemmódok

     

    Automata mód

     

    Automatikus üzemmódban a szivattyú automatikusan beállítja az üzemi nyomást a rendszer függvényében. Ezzel a szivattyú megtalálja az optimális üzemi helyzetet.
    Ez a mód a legtöbb rendszerben ajánlott.
    A paramétereket nem lehet beállítani;

     

    Arányos nyomás (radiátor fűtés)

     

    A szivattyú a nyomást az aktuális áramláshoz viszonyítva fenntartja. A nyomás a beállított nyomásnak felel meg (3 beállított görbe) maximális teljesítmény mellett; 0 áramlásnál egyenlő HQ % (alap 60%, -a a beállított nyomásnak. Ezen értékek között a nyomás lineárisan változik az áramláshoz képest.

     

    Állandó nyomás (padló fűtés)

     

    A szivattyú megtartja az aktuálisan beállított nyomást (3 előre beállított görbe), 0-tól a maximális teljesítményig, ahol a nyomás elkezd csökkenni.

     

    Állandó sebesség

     

    A szivattyú az aktuálisan beállított sebességgel működik (3 előre beállított görbe).

     

    Éjszakai mód

     

    Ha a szivattyú éjszakai üzemmódban működik, automatikusan vált az aktuális és az éjszakai üzemmód között. A kapcsolás a közeg hőmérsékletétől függ. Az éjszakai üzemmód ikonja be van kapcsolva, a szivattyú választott üzemmódban működik. Ha a szivattyú érzékeli, hogy a közeg hőmérséklete 15-20 ° C-ra csökken (2 óra időtartam alatt), az ikon villogni kezd, és a szivattyú éjszakai üzemmódra vált automatikusan. Amikor a közeg hőmérséklete emelkedik, a villogás leáll, és a szivattyú visszatér a korábban választott üzemmódba.
    Az éjszakai mód csak más módokkal együtt működik, és nem olyan üzemmód, amely önmagában is futtatható.

    Műszaki adatok

    Cikkszám:

    CK-4783

    Feszültség:

    230V

    Teljesítmény:

    90W

    Max. Szállítási kapacitás:

    5,6 m3/h

    Max Emelõmagasság:

    9,7 méter

    Bekötési távolság:

    180 mm

    Csatlakozási méret:

    2 coll

    Maximális üzemi nyomás:

    10 bar

    Maximum folyadékhõmérséklet:

    +110 fok

    Gyártó:

    Imppumps

    Termék súlya:

    1.9kg

    Garancia:

    2 év


    Készlet információ:

    szállítás: 3-5 munkanap

    A termékhez erre is szüksége lehet!
    A(z) Imppumps NMT MINI 32/100-180hoz munkatársunk az alábbi termékek megvásárlását is javasolja:
    Nem biztos benne, hogy szükséges-e Önnek egy adott kiegészítő? Hívjon minket, és munkatársunk azonnal segít Önnek!
    "Nem csak értékesítünk, gondoskodunk is!"

    Szaktanácsadás +36 1 899-8374

    Kapcsolat
    szivattyusbolt.hu ügyfélszolgálat:

    Telefon: +36-1-899-8374
    e-mail: szivattyu@szivattyusbolt.hu

    szivattyusbolt.hu üzlet
    1032 Budapest, Bécsi út 227.

    Nyitva tartás:
    Hétfő-Péntek: 8:00-16:00
    Szombat, Vasárnap: zárva

    Üzemeltető: rauker szivattyú kft.

    Az oldalon található árak csak internetes, a webshopban leadott rendelések esetén érvényes!

    A terméket sikeresen hozzáadtuk a kosárhoz!